Selasa, 26 Oktober 2010

BILA AHLI MATEMATIK BUAT LAWAK

Memang kelakar habes video ni..Matematik memang boleh buat orang jadi 'gila'..teringat kenangan masa belajar dulu...kekadang aku pun jadi mereng macam ni jugak bile solve problem matematik yang susah tahap gaban..

video

Selasa, 19 Oktober 2010

TEKA-TEKI MATEMATIK MUDAH



Hari ni aku malas nak buat cerita poyos dah..teka-teki pun nak bagi yang mudah takat level sekolah rendah ja...macam sebelum ni ramai cakap aku bagi soalan susah sangat..sebab tu tak dak orang nak jawap..so jawapla soalan ni..


Khamis, 14 Oktober 2010

PELAJAR YANG TERLALU TERER



Cikgu : Sekarang saya nak hangpa semua jawab soalan saya ni...EMPAT TOLAK DUA berapa?
Pelajar: 4 – 2 = 2..
Cikgu : Betul ke dua..hangpa pasti ka?..ok Karim, Kader..betul ka?
Karim : Betul Cikgu..DUA
Kader: Jawapan dia DUA cikgu..
Cikgu : Bagus...hangpa semua memang pandai.

Isnin, 4 Oktober 2010

JAWAPAN TEKA-TEKI MATEMATIK POYOS


Disebabkan dah ada orang yang jawap teka-teki ni dan betul pulak tu..so aku nak bagi penerangan la macam mana boleh dapat jawapan macam tu...aku tahu ada jugak yang pening lagi macam mana nak kira walaupun level teka-teki ni menengah rendah ja...so diharapkan hangpa dapat belajar sesuatu la dari penerangan aku ni..

Sapa-sapa yang tak penah baca soalan dia boleh klik kat sini...soalan teka-teki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP