Sabtu, 29 Oktober 2011

KERANA SBPA TRAFIK BLOG AKU NAIK LEBIH 1700 PERCENT

Sebenarnya aku saja ja nak 'eksyen' kat hangpa..sebab tu aku buat posting ni...sungguh tak ku sangka bahana dari konspirasi SBPA amatlah dahsyat sekali...selalunya blog aku ni tak ramai pun orang masuk..konspirasi-konspirasi aku sebelum ni pun takleh 'celen' konspirasi SBPA ni...ni kat bawah hangpa boleh tengok jumlah pelawat blog aku pada hari-hari biasa sebelum segala konspirasi ni berlaku...



Hari-hari biasa cuma ada campur tolak dalam 15 orang ja dok mai jenguk blog aku ni..tapi akibat dari konspirasi SBPA ni...hangpa tengok sendiri la statistik kat bawah ni..




10 ulasan:

  1. tu la saya mintak tolong cikgu kira sat untuk dg 29 ngan 32....

    BalasPadam
  2. @Jaynal : maafla sedaro...kawe doh tok sir nok kalkulate...mapoh kawe keno maki hamung satgi..hok ado sekare ni pung doh rama hok bengang ngan kawe..

    BalasPadam
  3. depa tu dengki pasaipa...dah xsuka jgn la tgk....payah manusia ni suka dengki mendengki....apapun syabas utk cikgu

    BalasPadam
  4. sebab tu minta kebenaran dulu nak copy entri ......nanti SBPA episode 4 pula nak copy

    BalasPadam
  5. hebat la bro ! x tercapai aku

    BalasPadam
  6. terbaekkk!!!! leh tingkatkan lagi tu :D

    BalasPadam
  7. reffering site tak tunjuk ker cikgu..;)

    BalasPadam
  8. cikgu2 semua larat ke nak mengajar smpai umur 60 tahun. Umur 50 pun jln terkedek2, nak naik tangga lagi

    BalasPadam
  9. saya sign sbpa, anak saya 8 org masih kecil.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP