Selasa, 26 Oktober 2010

BILA AHLI MATEMATIK BUAT LAWAK

Memang kelakar habes video ni..Matematik memang boleh buat orang jadi 'gila'..teringat kenangan masa belajar dulu...kekadang aku pun jadi mereng macam ni jugak bile solve problem matematik yang susah tahap gaban..

video

8 ulasan:

  1. haha klakar aku tgk video ni...tapi aku x phmm asal dia ketawe??haha

    BalasPadam
  2. sebab susah kut sebab tu dia buat lawak supaya org lain tak tension2..tu pendapat jer..kalau salah tolong betulkan..hehe

    BalasPadam
  3. sebenarnya kalau tengok kat solution yg diorang tulis tu semua salah...diorang tu ketawe sebab dah tak tahu nak jawap ape..kesian sampai jadi 'bengong' buat matematik ni..

    BalasPadam
  4. haha.. leyh jadi kecelaruan emosi ni gara2 jawab soalan maths hoho

    BalasPadam
  5. walaupun tak paham anpe diorang gelak..tp still tergelak jugak tngk video ni. haha ;p

    BalasPadam
  6. hahah..matematik oh matematik.

    BalasPadam
  7. hahah mmg mcm tu la kalo x reti jwb math! sume jd gile

    BalasPadam
  8. haahahaha...lawak la, teringat msa skolah dulu penah jadi jugak ngan kwn2...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP